Haberler

Diyarbakır Valiliğinden Çöp Toplama Açıklaması (2)

BELEDİYE EKİPLERİ KENTTEKİ ÇÖPLERİ TOPLADIDiyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra kentteki 3 merkez ilçede toplanmayan çöpler, bu sabah saatlerinden itibaren Belediye ekipleri tarafından toplandı ve caddeler temizlendi.

BELEDİYE EKİPLERİ KENTTEKİ ÇÖPLERİ TOPLADI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra kentteki 3 merkez ilçede toplanmayan çöpler, bu sabah saatlerinden itibaren Belediye ekipleri tarafından toplandı ve caddeler temizlendi.

ÖNCE VALİLİK İZİN VERMEMİŞ, SONRA BELEDİYE TOPLAMAMIŞ

Merkez Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinde Kışanak ve Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra toplanmayan çöpler Valilik ve HDP arasında tartışma konusu olmuştu. Çöplerin toplanmaması konusunda taraflar birbirini suçlarken, gözaltı işleminin gerçekleştiği 25 Ekim gecesinden 28 Ekim akşamına kadar Valilik kararı ile Belediye araçlarının yol kapatma gibi eylemlerde kullanılabileceği gerekçesiyle garajlardan çıkmasına izin vermediği ancak, 28'in akşamında Valiliğin Belediyelere yazı yazmasına rağmen bu kez Belediye'nin çöpleri toplamadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Fırat Anlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title