Haberler

Derste Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Öldü

Güncelleme:

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Seda Akal, ders anlatırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi Çamlıkaya İlkokulu'nda 2/A sınıfının öğretmenliği yapan Seda Akal, bu sabah sınıfta ders anlattığı sırada birden rahatsızlanınca yere yığıldı.

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Öğrencilerin haber vermesi üzerine öğretmenler tarafından çağrılan sağlık ekipleri Akal'ı Koyulhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Akal, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KURTARILAMADI

Ancak yolda durumu ağırlaşınca yeniden İlçe Devlet Hastanesi'ne getirilen Akal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. 6 ay önce ataması gerçekleşen öğretmenin Onur Akal ile evli olduğu ve ailesinin Kocaeli'nde yaşadığı öğrenildi. Öğretmenin geçen hafta da benzer şekilde rahatsızlık geçirdiği belirlendi. Akal'ın cenazesinin okulunda yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koyulhisar çamlıkaya Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ALLAH RAHMET EYLESİN. GEÇENLERDE DE SON ATAMALARDA ATANMIŞ GENCECİK BİR ARKADAŞIMIZ KONYADA SOBA ZEHİRLENMESİNDEN VEFAT ETTİ. BEN 6 YILDIR ATANAMADIM. HERKESİN SINAVI AYRI OLUYOR İŞTE. ALDIĞIMIZ HER NEFESTE RABBİMİZİN BİZİM İÇİN TAKDİR ETTİĞİ SONA YAKLAŞIYORUZ. ALLAH HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ İŞLER YAPTIRMASIN. HOCAMIZIN AİLESİNE SABIR DİLİYORUM. TOPRAĞI BOL OLSUN.

29
0
yanıtYanıtla
gayseriliad09@live.nl:

Allah herkese böyle bir ölüm nasip etsin!

4
2
yanıtYanıtla
esraesra_h_800@hotmail.com:

sol tarafta başı kapalı küçük kız çocugunu göruyomusunuz nereye geldık zıhnıyet olarak.

0
4
yanıtYanıtla
zihniyetsizliksampiyon@hotmail.com:

Nereye gelmişiz ne yapacaktı orasını burasını acacakmıydı altına iç camasırı giymeeycek orası burası belli olacak kucukten o.. yetişecekti dimi sizin zihniyetiniz bu işte

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title