Haberler

Denizlispor'da Moraller Yerinde

PTT 1'inci Lig'de geçen hafta Şanlıurfaspor'u deplasmanda yenen Denizlispor'da yönetimin de futbolculara 300 bin TL dağıtmasıyla moraller tavan yaptı.

PTT 1'inci Lig'de geçen hafta Şanlıurfaspor'u deplasmanda yenen Denizlispor'da yönetimin de futbolculara 300 bin TL dağıtmasıyla moraller tavan yaptı. Pazar günü Manisaspor'la evinde oynayacağı maçın provasını Atatürk Stadı'nda yapan yeşil siyahlılarda futbolcuların neşesi ve coşkusu gözlerden kaçmadı. Başkan Süleyman Urkay ve yöneticilerin de izlediği antrenmana sakatlıkları süren Moritz ile Şevki katılmazken kart cezalısı Ömer Alp, düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Ali Tandoğan, Manisaspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyleyerek, "Futbolcularım moralli ve arzulu. Urfa'dan üç puan alarak kendimize geldik. Evimizdeki Manisa maçını da kazanarak yükselişimizi sürdürmek ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Son günlerde kentin takıma desteğinin artması beni ve futbolcularımın mutlu ediyor. Pazar günü taraftarımızı tribünlerde yanımızda görmek istiyoruz " dedi.

ÖĞRETMENLERE ZİYARET

Denizlispor'da teknik heyet ve futbolcular, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Denizli Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi'ni ziyaret edip öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi. Teknik Direktör Ali Tandoğan ve oyunculardan Sankoh, Moritz, Cenk, Alperen, Veli ile Şevki, öğretmenlere karanfil dağıttı. Futbolcular, hatıra fotoğrafı çektirdikleri öğrenci ve öğretmenleri Manisaspor maçına da davet etti.

fotoğraf - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfaspor Denizlispor Manisaspor Ömer Alp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title