Haberler

Denizli'de Çıkan Yangında 4 Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çıkan yangında 4 ev kullanılamaz hale gelirken, bir kişi de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıkan yangında 4 ev kullanılamaz hale gelirken, bir kişi de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesi Başkarcı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fidan Sokak'ta oturan A.B.'nin evinin bahçesine döktüğü soba külü bir anda otları tutuşturdu. Tutuşan otlar eve sıçrarken, yangını görenler duruma müdahale etmeye çalıştı. Yangın giderek büyürken, evin bitişiğinde bulunan 3 eve daha sıçradı. Vatandaşlar olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangının büyük olması sebebiyle 6 araçla yangına müdahale etti. Vatandaşların da zaman zaman müdahale etmeye çalıştığı yangın, saatler süren çalışmanın ardından güçlükle kontrol altına alınabildi. Yangın kontrol altına alınsa da uzun süre evlerden dumanlar yükselmeye devam etti. Yangında A.B. ile bitişiğindeki Ömer Özlen, Ali Rıza Divan ve Bahriye Demiröz'ün de evleri kullanılamaz hale geldi. Yangında dumandan etkilenen Emin S. adlı vatandaş, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başkarcı Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title