Haberler

Defacto'dan Bir İlk Daha : 'Akıllı Ve Tutumlu Depo'

Güncelleme:

Perakende tekstil sektörünün Türkiye'deki önemli markalarından DeFacto, gelişimine hız kesmeden devam ediyor.


Türkiye'nin ilk tam otomatik hazır giyim deposunu Çerkezköy'de tamamlayan marka, yüzde 25 tasarruf ederek duyarlılık çalışmaları kapsamında bir adım daha atmış olacak.

Akdeniz Modası'nın dünyadaki ve Türkiye'deki öncü markası olma vizyonu çerçevesinde yatırımlarını sürdüren DeFacto, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Tekirdağ Çerkezköy'de yaptırdığı deposunu tamamladı. Türkiye'nin ilk tam otomatik hazır giyim deposu olma özelliğini taşıyan depo, TGW sistemi sayesinde sürdürülebilir, çevreye duyarlı ve yüzde 25 tasarruflu bir işleyişe sahip.

Açılışta konuşma yapan DeFacto Lojistik Direktörü Cenk Karapınar "Saatte 30 km hızla hareket eden robotlarımızın yer aldığı ve 20 metre yüksekliğe kadar depolama imkanı elde ettiğimiz depomuzda kullanılacak ileri teknoloji otomasyon sistemi ile stok kontrolleri ve ürün sayımlarında doğruluk oranlarını yükselmesini sağlayacağız. Giriş ve çıkışta yer alan 6'şar adet rampa ile tedarikçilerimize ve ürün dağıtımı yapan ekiplerimize büyük bir kolaylık sağlayacak, aynı zamanda 5 kata kadar daha hızlı çalışmamıza olanak tanıyacak" şeklinde konuştu.

Verimlilik anlamında DeFacto'ya büyük bir katma değer sağlayacak olan depoda saatte 1000 koli giriş ve 1000 koli çıkış kapasitesi bulunduğunu belirten Karapınar sözlerine şöyle devam etti; "Depomuz toplamda 200 bin koli stoklamak için yeterli alana sahip. Aynı anda 3 farklı tedarikçiye hizmet verebilme imkanı elde edeceğimiz depo ile kapı önünde araçla bekleme problemini de çözüme kavuşturmuş olacağız."

2003 yılından bu yana perakende tekstil sektöründe yaptığı büyük yatırımlar ile dikkat çeken DeFacto, gerçekleştirdiği tam otomatik duyarlı deposu ile sektöre örnek olmayı hedefliyor.

DeFacto Ürün Yönetimi Başkanı Şahin Demir ise konuşmasında "Markamızla 2003 yılında başladığımız bu yolculukta uzun yollar aştık ve bugünlere gelmeyi başardık. Kuruluşumuzun 21'inci yılında böyle büyük bir tesise imza atmış olmaktan gurur duyuyorum.

Hedeflerimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın yeni bir adımı işte tam da burada yer alıyor. Türkiye'nin ilk hazır giyim tam otomatik deposu DeFacto'ya ve sektöre hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çerkezköy Akdeniz Türkiye Defacto Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title