Haberler

Çorum Yangında Mahsur Kalanları Itfaiye Ekipleri Kurtardı

Yangında mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardıÇorum'da bir apartmanın 3. katında çıkan yangında merdivenleri duman kaplayınca, bir çok kişi mahsur kaldı.

Yangında mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı

Çorum'da bir apartmanın 3. katında çıkan yangında merdivenleri duman kaplayınca, bir çok kişi mahsur kaldı. Vatandaşlar balkonlara çıkıp yardım istedi.

Çorum'un Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3. katında Tekin Deli'ye ait dairenin çocuk odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede diğer odaları da sardı. Vatandaşlar hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Apartmandaki bazı vatandaşlar yangını fark edip kendini dışarı attı. Ancak bir süre sonra apartmanın merdivenlerini yoğun bir duman kapladığı için apartman sakinleri mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti.

BALKONLARA ÇIKIP YARDIM İSTEDİLER

Bu sırada vatandaşlar balkonlara çıkıp yardım istemeye başladı. İtfaiye ekipleri bir taraftan yangını söndürürken diğer taraftan ise apartman sakinlerini yangın merdiveni ile kurtarma çalıştı. Polis ise yangın mahalline hiç kimseyi yaklaştırmazken, sağlık ekipleri hazır bekledi. Mahsur kalanlar merdiven ile aşağı indirildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title