Haberler

COLIN'S'te Tüm Yazlık Ürünlerde 2 Alana 2 Bedava

Güncelleme:

COLIN'S, yazın final kampanyasıyla tüm yazlık ürünlerde 2 alana 2 bedava fırsatı sunuyor.

Ayrıca COLIN'S mağazalarında 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunan Jean Fest kampanyası da devam ediyor.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN'S, yaz kampanyalarına devam ediyor. Tüm yazlık ürünlerde 2 ürün alana 2 ürün hediye eden COLIN'S, ayrıca Jean Fest kampanyasıyla da bir kişiye 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunuyor.

2 alana 2 bedava kampanyasıyla yazın son demlerini doyasıya yaşamanıza olanak sağlayan COLIN'S, alınan 4 ürünün içerisinden düşük etiketli 2 tanesini tüketicilerine hediye ediyor. Ayrıca 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunan Jean Fest kampanyası da COLIN'S mağazalarında devam ediyor. 26 Ağustos – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında her 50 TL'lik jean alışverişine bir çekiliş hakkı sunan COLIN'S Jean Fest, 1 Range Rover Evoque otomobilin yanı sıra 30 iPad Mini, 30 Beats kulaklık, 900 Colin's jean kazanma şansının yanı sıra katılan herkese şapka ve %20 indirim çeki hediye ediyor.

COLIN'S yaz bitmeden yaz sezonu kampanyalarından faydalanmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Range Rover Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title