Haberler

Cips Paketinden Uyuşturucu Çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde polis tarafından durdurulan otomobilde yapılan aramada cips içine saklanmış 65 uyuşturucu hap ve 50 gram satışa hazır esrar ele geçirildi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde polis tarafından durdurulan otomobilde yapılan aramada cips içine saklanmış 65 uyuşturucu hap ve 50 gram satışa hazır esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yılbaşı öncesinde S.K.'nın İstanbul'dan ilçeye satmak üzere uyuşturucu getireceği ihbarıyla harekete geçti. Plakası belirlenen S.K. yönetimindeki otomobil, ilçe girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramada cips poşetinin içine konulmuş 65 uyuşturcu hap, 50 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, sürücü S.K. ile yanındaki M.K. ve O.K. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title