Haberler

Çin'in başkenti Beijing'de robotik sanayi parkı inşa ediliyor

Güncelleme:

Beijing'in kuzeyindeki Changping bölgesinde Geleceğin Bilim Kenti'nde bir robotik sanayi parkı inşa edilmeye başlandı. Park, robotik inovasyon işletmelerini teşvik etmeyi ve ilgili sanayinin gelişimini desteklemeyi hedefliyor. İnşaatın 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

BEİJİNG, 2 Nisan (Xinhua) -- Çin'in başkenti Beijing'in kuzeyindeki Changping bölgesinde yer alan Geleceğin Bilim Kenti'nde bir robotik sanayi parkı inşa edilmeye başlandı.

Belediye yönetimi 2023 yılında "ikiz robot sanayi parkları" inşa etme planını açıklamış ve diğer parkın Beijing'in güneyindeki Yizhuang bölgesinde yer alacağını belirtmişti.

Changping bölge yönetimine göre, kentin kuzeyinde kurulacak sanayi parkı, Beijing'de ilgili sanayinin gelişimini desteklemek üzere kamu hizmeti platformları oluşturmaya ve robotik inovasyon işletmelerini teşvik etmeye odaklanacak.

Changping ekonomi ve bilişim teknolojileri bürosu, bölgenin 41 yüksekokul ve üniversiteye ev sahipliği yaptığını ve bunların robotik sektörünün ilerlemesi için sağlam yetenekler ve entelektüel destek sunabileceğini kaydetti.

Büroya göre, robotik sanayi parkının yaklaşık 56.000 metrekarelik alanı kapsayan iki sitesi şu anda yapım aşamasında. 2026 yılının ilk yarısında bu sitelerin tamamlanması ve standartlaştırılmış fabrikalar olarak işletmelere hizmet vermesi bekleniyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title