Haberler

CHP'li Keskin: Partiye Oy Verenlerin Muhalefette Kalınmasına Tahammülü Yok

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Adnan Keskin, "CHP'nin muhalefette kalmasına partimize oy veren milyonların tahammülü yoktur.

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Adnan Keskin, "CHP'nin muhalefette kalmasına partimize oy veren milyonların tahammülü yoktur. Bu gerçeğin delegelerimize yüklediği sorumluluk bugün olağanüstü bir özellik kazanmıştır" dedi.

CHP'nin 18. Olağan Kurultayına iki gün kala, mevcut PM üyeleri parti delegelerine seslenmeye devam ediyor. CHP Denizli Milletvekili ve PM Üyesi Adan Keskin de yaptığı açıklamada delegeye çağrı da bulundu. Türkiye'nin "şiddetle" CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu ifade eden Keskin, tabandaki iktidar özleminin ve toplumun beklentilerinin, olağanüstü kurultaya yansıtılması gerektiğini belirtti. CHP delegelerinin ideolojik temelde büyük bir sağduyuya sahip olduğunu kaydeden Keskin'in açıklaması şöyle:

"Halkın ve tabanın istek ile özlemleri çok önemli. İktidara giden yol buradan geçiyor. Bunu göz ardı etmek veya yok saymak bugünkü siyasi konjonktürde büyük yanılgıdır. Delegelerimizin bu bilince sahip olduklarından hiç kuşkum yok. Tarihsel misyonumuz bize özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük sorumluluklar yüklemektedir. Önümüzdeki genel seçimler bu açıdan Türk siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktasıdır. CHP'nin muhalefette kalmasına partimize oy veren milyonların tahammülü yoktur. Bu gerçeğin delegelerimize yüklediği sorumluluk bugün olağanüstü bir özellik kazanmıştır. CHP'nin iktidar umudu kurultaydan sonra tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılmalıdır. Bu başarı ancak iktidara inanan ve odaklanan iddialı bir kadroyla sağlanabilir."

Kaynak: ANKA / Güncel

Adnan Keskin Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title