Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kaset Soruşturmasında İfade Verecek

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, CHP Milletvekili Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen kaset komplosu soruşturmasıyla ilgili olarak ifade vermeye çağrıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü'yü arayarak ifade vermeye çağıran Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu'ndan sorumlu Başsavcı Vekili, Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki hafta içinde uygun olduğu bir tarihte başsavcılığa gelerek ifade vermesi gerektiğini belirtti.

BAYTOK DA İFADE VERMİŞTİ

Baykal'a ait olduğu iddia edilen gizli kamera görüntülerine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında geçen Nisan ayında savcılık "mağdur-tanık" sıfatıyla Baykal'ın Özel Kalem Müdürü Nesrin Baytok'u ifadeye çağırmıştı. Baytok avukatlarıyla birlikte adliyeye gelerek, ifade vermişti.

BAYKAL: KILIÇDAROĞLU'NA SORUN

Baykal da katıldığı bir başka televziyon programında kaset skandalının çilingir üzerinden giderek aydınlatılmasının mümkün olmadığını belirterek, "Bu işi çözmek istiyorsanız sorarsınız zamanın Başbakanına ve Kılıçdaroğlu'na sorun" demişti.

TANIK OLARAK İFADEYE ÇAĞRILDI

Savcılık, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalar nedeniyle tanık olarak ifadesini alınmasını kararlaştırdı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tanık olarak ifade vermek için önümüzdeki hafta başsavcılığa gitmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Adınızı yazın:

bu ezik kim tanıyan varmı aranızda adı nedir ne iş yapar. . .

6
8
yanıtYanıtla
Rteye sorsunlar 12 yillik kankasi:

Aktroller size aciyom valla ne zaman uyuyamasam hep burdasiniz. . sahi sahte dinciler siz ne zaman namaz kiliyorsunuz hep burdasinizda merak ettim:))))))

6
5
yanıtYanıtla
zeynep:

Baykala baskanligi biraksin diye paralel tarafindan komplo kurulmustur . Kilictarogluda is birlikcidir . Bunlarin hepsi duzen politika .

7
4
yanıtYanıtla
BİZDE YEDİK:

ZEYNEP YA BU KÜSTAHLİĞİ TİPSİZLİĞİNİN ACİSİ OLATRAK ALGİLİYORUM PARALELLE HER HALTİ BERABER YİYİP KENARA CEKİLİP TOPU ATMAK AKPNİN İSİ. SİZ BİZİ APTALMİ ZANNEDİYORSUNUZ. KİSİ KENDİ NEYSE HERKESİ AKLİ KADAR GÖRÜRMÜŞ SİZDE ÖYLESİNİZ. YÜRÜ GİT KENARİN SOYTARİLARİ. .

yanıt4
yanıt5
zeynep:

Simdi kemala soracaklar ifadede kaset hakkinda ne biliyorsunuz efendim ??? Oda dusunecek tasinacak cevap verene kadar bir alti ay gecer artik .

5
4
yanıtYanıtla
YARİM AKİLLİ ZEYEYNEP:

Tabi zeynep kafasi agir caslişiyor demek sen gecsene onun yerine pek bi zeki gördüm seni. O prof. Sen kaca kadar okudun klavyeci satilik. Ayrica savunduğun kişilerin en azindan suriyede döktükleri kani görmeni dilerdim. Emin ol o yarim aklinla sende savunduğun o adamlardan tiksinirdin.

yanıt3
yanıt3
zeynep:

Gayet acik ve net kimin yaptigi . Dahasina ne gerek .

7
1
yanıtYanıtla
Yağiz:

Evet açik ve net akp, nin pisliklerinden sadece biri. Senin gibi cirkin

yanıt2
yanıt1
Karadenizli:

Kemal bey SSK yi carptin paranin yarisini Izmire yardim icin ver sular aksin. ama sende hayir severlik yoki vermesin. olsu birtaha secim olursa AKP yapar.

1
5
yanıtYanıtla
SinanMobil-IOS:

Tek konumuz bu mu yani. Vatandaş geçim derdinde siz hangi şeyin derdindesiniz.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title