Haberler

Çarptığı Şahsı Tavanında Götüren Araç Böyle Görüntülendi

Eskişehir'de dün gece meydana gelen trafik kazasında, tavan kısmında çarptığı yaralı ile birlikte yaklaşık bir kilometre daha yoluna devam eden otomobil MOBESE ve güvenlik kameralarında görüntülendi.

İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaşanan olayda, çevredeki vatandaşların iddiasına göre; M.S.A.E. (23), yol ortasından yürürken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle M.S.A.E., havalanarak otomobilin tavan kısmına düştü. Otomobilin tavanına düşen yaralıya aldırış etmeden yaklaşık bir kilometre boyunca seyir halinde kalan sürücü, daha sonra yaralı şahsı bırakarak olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olayla ilgisi olduğu şüphesiyle kısa bir süre içerisinde yakalanan 3 kişi, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınmıştı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, kaza anı mobese ve çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yaralı şahsın otomobil üzerinde hareketsiz şekilde durduğu, otomobilin ise hızını hiç düşürmeden yoluna devam ettiği görünüyor.

HAMZA YAZGAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi? Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title