Haberler

Çarpıp Ölüme Terk Etti

Uşak'ta plakası ve şoförü belirlenemeyen bir minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Hüseyin Ceylan'a çarpıp kaçtı.

Uşak'ta plakası ve şoförü belirlenemeyen bir minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Hüseyin Ceylan'a çarpıp kaçtı. Talihsiz genç hayatını kaybetti.

Kaza, Uşak'ın Sivaslı İlçesi Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Şoförü tespit edilemeyen ve plakası alınamayan beyaz renkli bir minibüs, Sivaslı'daki evinden çalıştığı oto tamirhanesine yaya olarak giden Hüseyin Ceylan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Ceylan otluk bir alana düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi. Minibüs ise hızla olay yerinden kaçtı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Hüseyin Ceylan'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki incelemenin ardından talihsiz gencin cesedi Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, Hüseyin Ceylan'a çarpan minibüsü bulmak için görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Ceylan Sivaslı Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title