Haberler

Carpe Diem Spa Anti-Ageing Bakımları Kendinizi Genç Hissedeceksiniz

Concorde De Luxe Resort Hotel Bünyesindeki Carpe Diem Spa Merkezi'nde Uygulanan Anti-Ageing Cilt Bakımları İle Kendinizi Çok Daha Genç Hissedeceksiniz.

CARPE Diem Spa Merkezi, en modern ekipmanlarla özel olarak tasarlanan bakım kabinleri, muhteşem bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile sizleri eşsiz bir dünyaya davet ediyor!

Birbirinde farklı birçok bakım ve masaj alternatifinin uygulandığı merkezde kendinizi daha iyi hissetmeniz için benzersiz bir alternatif: Anti-Ageing Bakımları.

Ünlü Fransız markası Thalgo'nun patentli marine kökenli kolajeni sayesinde ince çizgilerde etkili olan Collagen yüz maskesi Carpe Diem Spa Merkezi'nde uygulanan Anti-Ageing bakımların yalnızca biri! Bu bakım cildin üst katmanlarında nemlendirme yaparak yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanızı sağlarken, kendinizi çok daha iyi hissettirecek.

Carpe Diem Spa Merkezi'nde uygulanan Anti-Ageing bakımlarının bir diğeri ise Collagen Göz Maskesi! Bu maske göz çevresindeki ince ve hassas deriyi dış etkenlere karşı korumakta etkili olduğu gibi aynı zamanda göz çevresindeki halkalanma ve torbalanmada da etkili bakım sağlıyor.

Güzelliğine güzellik katmak isteyen misafirler için ideal bir bakım olan Exceptional Maske ise ilerleyen yaşla birlikte cilt fonksiyonlarında oluşan yavaşlamalar ve buna bağlı olarak meydana gelen olumsuz belirtileri engellemek için benzersiz bir alternatif. Bu maske ile aktif olarak tüm yaşlanma belirtileri(kırışıklıklar, cilt sıkılığı, cilt pigmentasyonu…) engellenir.

Konfor, huzur ve hizmetin ön plana çıkarıldığı Concorde De Luxe resort Hotel bünyesindeki Carpe Diem Spa Merkezi'nde yapacağınız kaçamaklarla hem benzersiz bir tatil yapma hem de dinlenirken güzelleşme fırsatı yakalayacaksınız!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title