Haberler

Canon Drupa 2016'da satışlarını ikiye katladı

Güncelleme:

Drupa 2016'da tanıtan Canon Avrupa, fuarda 2012 yılına göre kesintisiz beslemeli inkjet baskı makinelerinin ve geniş formatlı yazıcılarının satışını ikiye katladı.

Görüntüleme ve baskı çözümlerinde dünya lideri Canon, baskı sektöründeki son yeniliklerin tanıtıldığı Drupa 2016'yı başarıyla tamamladı. Düsseldorf'ta düzenlenen ve tüm dünyada baskı sektörünün temsilcilerini bir araya toplayan fuarda, en çok ilgiyi Canon standı gördü. Canon, müşterinin ilgisini çekme, yatırım yapma ve ilgi toplama açısından şimdiye kadar gerçekleştirdiği en başarılı drupa etkinliğini arkasında bıraktı.

Bunun bir sonucu olarak Canon'un kesintisiz beslemeli inkjet baskı makinelerinin ve geniş formatlı yazıcılarının satışı fuar süresince, 2012'deki rakamın iki katına ulaştı.

Canon Avrupa Başkan Yardımcısı Jeppe Frandsen şöyle konuştu: "Canon olarak Drupa 2016 fuarında ürün ve çözümlerimizi, müşterilerimize gerçek işlerinde yansımasını görebilecekleri şekilde sergiledik. Her aşamada hedeflerimizin çok ötesine geçtik. Drupa fuarında Canon'un standında sergilediklerimize ve ziyaretçilere yaklaşımımıza dönük tepkiler son derece pozitifti. Sektörün geleceğine dair giderek artan iyimserliğin yansıması olarak binlerce kişi işlerini büyütmeleri ve dönüştürmeleri için onlara nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında daha fazla bilgi almak istedi ve müşterilerin yapmış olduğu yatırım Drupa 2012 ile kıyaslandığında %30'dan fazla arttı."

Türkiye'nin ilgisi de arttı

Canon'un öncü geliştirilmiş dijital baskı çözümleri serisine gösterilen ilgi tüm beklentilerin çok ötesine geçti. Özellikle Doğu Avrupa, Türkiye, Latin Amerika ve Asya'nın ilgisinde artış gözlemlendi. Canon imagePRESS serisi tonerli üretim baskı makinelerinin satışları oldukça iyi gitti; siparişlerin %25'i Canon'un yeni müşterilerinden gelirken, satışların yarısından fazlası işlerine yeni özellikler ve beceriler eklemek isteyen mevcut müşterilerine aitti. Canon'un en iyi ürünlerinden olan imagePRESS C10000VP fuarda bulunan EDP (Avrupa Dijital Basını - Avrupaan Digital Press) Kuruluşu Ödülleri tarafından "Aylık 200.000 A4 baskı kapasitesine sahip en iyi yaprak beslemeli renkli A3+ yazıcısı" seçildi.

Yatırım toner teknolojisine dönüyor

Canon Avrupa Profesyonel Baskı Direktörü Mark Lawn, imagePRESS'in Drupa fuarında yakaladığı başarı hakkında şöyle bir yorum yaptı: "imagePRESS serisine eklenen en yeni ürünlerimizin güçlendirilmiş performansını gözler önüne serdik. Drupa'ya gelen müşterilerimiz bu başarımızı mevcut makinelerinde yükseltme yaparak takdir ettiler. Daha da heyecan verici olanı Canon'un toner teknolojisine ilk kez yatırım yapmaya karar veren yeni müşterilerin sayısıydı. imagePRESS'in olağanüstü kalite, verimlilik, istikrar ve medya kullanımı özellikleri bu başarının can alıcı noktasını oluşturuyor. Olumlu tepkiler alması toner teknolojisinin çok uzun bir süre daha PSP'ler için önemli bir rol oynamaya devam edeceğini gösteriyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Canon Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title