Haberler

Çankaya Belediyesi, 49 bin kişiye "hoş geldin" dedi

Çankaya Belediyesi Hoş Geldiniz Masası ile belediyecilik hizmetine farklı bir boyut kazandırdı.

Çankaya Belediyesi Hoş Geldiniz Masası ile belediyecilik hizmetine farklı bir boyut kazandırdı. Belediyeye gelen vatandaşların tek adresi olan Hoş Geldiniz Masası 30 kişilik uzman personel ile hizmet veriyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ilk döneminde göreve gelmesinin ardından faaliyete geçen Hoş Geldiniz Masası'na başvuran vatandaşlar uzun saatler boyunca bekleme yerine 4 dakika içinde belediyedeki işlerini tamamlayabiliyor. Vatandaşı bürokrasiden uzak tutmak için Hoş Geldiniz Masası'nı kurmanın önemine vurgu yapan Alper Taşdelen, "Kamu kurumlarında yaşanan 'bugün git yarın gel' anlayışını da ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımız belediye ile ilgili işlemlerini yapabilmek için kapı kapı dolaşmıyor. Deneyimli ve eğitimli personelimiz vatandaşımızın başvurusunu doğrudan alıyor ve ilgili birimde işlemlerini yapıyor. 2014 yılı Ekim ayında hizmete açtığımız Hoş Geldiniz Masası, bugüne kadar bir milyon kadar işlem yaptı. Sadece bu yılın ilk 7 ayında 48 bin 926 kişiye hizmet verdik. Amacımız vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak, Hoş Geldiniz Masası tüm işlemlerde vatandaşımıza kolaylık sağlıyor" diye konuştu.

Çankaya Belediyesi tarafından kurulan sistem, işyeri açma, ruhsat başvuru, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemlerinde vatandaşın işini kısa sürede çözmesini sağlıyor.

Birim vezne alanında 15 bin 814, mali hizmetlerde 5 bin 631, asfalt katılımda 879, imar evrakta 4 bin 761, imar durumunda 6 bin 993, ruhsat işlemlerinde 8 bin 085, dilekçe kabulde 6 bin 763 vatandaşa hizmet verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Çankaya Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title