Haberler

Büyükçekmece'de Leyleklerin Yol Açtığı Patlama Anı Kamerada

Güncelleme:

Büyükçekmece'de gece saatlerinde elektrik direklerine takılan göç yolundaki leylekler yüzünden patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken patlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Büyükçekmece'de trafo böyle patladı

İSTANBUL Büyükçekmece'de gece saatlerinde elektrik direklerine takılan göç yolundaki leylekler yüzünden patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken patlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Türkoba Mahallesi'ne meydana geldi. Edinilen bilgilere göre göç yolunda olan leyleklerin elektrik direği tepesindeki trafoya kondu. Bir süre sonra kısa devre oluşan trafoda yangın meydana geldi. Vatandaşlar tarafından itfaiye ve elektrik ekiplerine haber verildi. Trafodaki yanmayı cep telefonu kamerası ile kaydeden vatandaşlar patlama anını da saniye saniye görüntüledi. Olay da ölen ya da yaralanan olmazken bölgede yanma ve patlama sonrası elektrik kesintisi yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Büyükçekmece 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title