Haberler

Büyükburç,Telefona Ulaşmaya Çalışmış Ama Başaramamış

Güncelleme:

Erol Büyükburç'un evine çilingirle giren kapıcı, yatak odasının kapısının da kilitli olduğunu, Büyükburç'un telefona ulaşmaya çalıştığını ama başaramadığını söyledi.

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu. Erol Büyükburç'un evine çilingir ile giren kapıcı Nurettin Bozdağ, "Yan apartmanın kapıcısı beni aradı. Erol Bey'in kapısını çalıyoruz ama kapıyı açmıyor. Tanıdığın çilingirci varsa çağıralım dedi. Biz de çilingirle eve geldik. Erol Bey'in menajeri kapıyı kıralım içeri girelim deyince çilingir kapının göbeğini kırarak içeri girdik.

"TELEFONA UZANDI AMA ULAŞAMADI"

Yatak odasının kapısı da kilitliydi. Onu da çilingir yardımıyla açtık. Erol bey yerde uzanmış halde yatıyordu. Menajeri Erol Büyükburç'un telefona uzandığını ama ulaşamadığını söyledi" dedi.

KIZI KONUŞTU: ÇOK YORGUN DÜŞMÜŞTÜ

Sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Evren Büyükburç, babasının ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını dile getirerek, "Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı" dedi.

Büyükburç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün akşam kendisiyle görüştüklerini, bugün de görüşmeyi planladıklarını aktardı. Bunun kısmet olmadığını dile getiren Büyükburç, "Sağlık problemleri vardı. Kalp rahatsızlığı vardı ve stent takılmıştı daha öncesinde. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu. Çok çok yorgun düşmüştü konserleri nedeniyle. Ben hep kendisini uyarırdım, çok yoruyordu kendisini. 'Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı. Çalışmayı çok severdi kendisini sanatına adamış bir insandı. Şimdi annemle kavuştular" diye konuştu.

CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ

Büyükburç, cenaze törenini henüz kararlaştırmadıklarını, büyük ihtimalle cumartesi günü yapılacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Büyükburç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

** hazal**mobilWeb@haberler.com:

Ya bunlar her halttı yiyor bunlarada rahmet demeyin Allah bildigigibi yapsın

11
33
yanıtYanıtla
ilknur AkbezmobilWeb@haberler.com:

Allahtan rahmet diliyorum.

22
1
yanıtYanıtla
Adi kemalisitmobilWeb@haberler.com:

Kurkudan yatag odasinin kapisinida kiletlemis ama arzail demek pencerden girmis iceri

4
18
yanıtYanıtla
Vezir Ali:

Nedense oldukten sonra aciklama yaparlar sahiblenirler vah cok iyiydi cok calisma baba dedim falan (kizi oyle demis ) Cok aci Allah hayirli evlat versin madem baban o kadar iyidide yanina niye almadin yaninda olsa belki biraz daha yasardi Ev kilitli Yatak odasi Kilitli Bence arastirilsin adam korkudan kitlemistir kapilari keyfinden degil

14
4
yanıtYanıtla
Bir dostmobilWeb@haberler.com:

O kapi hepimiz icin acilacak birgun ve ya kosa kosa ya agir agir hepimiz gececegiz arkamizda illa ki sevenimiz iki damla goz yasi dokenimiz olacak. Allah rahmet eylesin

13
1
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METO:

YİNE YANLIZ BİR ÖLÜM VE KÖTÜ BİR AYRILIK ELVEDA BÜYÜKBURÇ MEKANIN CENNET OLSUN

13
1
yanıtYanıtla
yas:

Allah rahmet eylesin kalanlarada sabir versin

11
1
yanıtYanıtla
GökhanMobil-IOS:

Ya nasıl insanlarsınız nasıl müslümansınız ölenin arkasından böyle konuşulmaz.unutmayın 1 gün hepimiz öleceğiz.

10
2
yanıtYanıtla
yabanci:

Allah rahmet eylesin kallanlarada sabir versin

10
1
yanıtYanıtla
KARINCA:

Kor RAHMETLI olur badem gozlu olur

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title