Haberler

Bütçe Komisyonu'nda Sayıştay Tartışması Yaşandı

Güncelleme:

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi üzerindeki görüşmelerde Sayıştay tartışması yaşandı.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi üzerindeki görüşmelerinde Sayıştay tartışması yaşandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, "Bu raporu bize niye görüştürmüyorsunuz, neyi karara bağlayacağız?" diye sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı da, "Burada açık bir hukuka aykırılık söz konusu olduğunda suç duyurusunda bulunma süreci nasıl işliyor? Suç duyurusunda kim bulunacak, nasıl bulunacak?" diye sordu.

Sayıştay temsilcisinin konuşması sırasında CHP'li vekiller, "Suç duyurusunda bulunacak mısınız?" diye sordu. Sayıştay temsilcisi de, "bu hususlarla ilgili bulunacağız" diye konuştu.

Ancak daha sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Sayıştay temsilcisi kamu zararı olmadığını ve suç duyurusunda bulunulmayacağını söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ferit Mevlüt Aslanoğlu Sayıştay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title