Haberler

Burhan Kuzu Baba Ocağında Stres Attı

Yeni Anayasa çalışmalarının yoğun temposuna ara veren İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Prof.Dr.Burhan Kuzu, memleketi olan Kayseri'nin Develi ilçesi Şıhlı kasabası Menteş Yaylası'nda baba ocağı yayla evlerini ziyaret ederek...

Yeni Anayasa çalışmalarının yoğun temposuna ara veren İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Prof.Dr. Burhan Kuzu, memleketi olan Kayseri'nin Develi ilçesi Şıhlı kasabası Menteş Yaylası'nda baba ocağı yayla evlerini ziyaret ederek yorgunluk attı.

Yayla ziyaretine Şıhlı Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, AK Parti Develi ilçe Başkanı Mehmet Durukan ve aile yakınları katıldı. Menteş yaylasında hayma üzerinde ve güllü pınar başında "Aşık Moruk" lakaplı Mustafa Güvenç'tan Bozlak havaları ve yöresel türküler dinleyen Kuzu, yayladaki evlerinde rahmetli annesinin hayvan sevgisine en güzel örnek teşkil edecek olan örnek davranışı olan bir sepet içerisinde beslediği yılana süt verdiğini ve çocukları korkmasın diye sepet içerisinde barındırdığını anlattı. Komşuları ile hasret gideren Anayasa Komisyon Başkanı Prof.Dr. Burhan Kuzu, kasabadakilerin sıkıntılarını dinledi. Kasaba sakinlerinden Hilmi Güneş de Burhan Kuzu'nun babasının çerçevelenmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Şıhlı kasabasında vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı duygulanan Kuzu, ağaçlandırma sahasında da incelemelerde bulundu.

Develi ilçesinde Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan ve Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah İrk'i makamında ziyaret eden Kuzu, ilçeyi ilgilendiren çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi aldı. Şıhlı Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Kuzu'ya Develi ilçesi gezisinde de en çok sorulan soru Yeni Anayasa çalışmaları oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhan Kuzu Kayseri Develi Şıhlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title