Haberler

Bozok Üniversitesi ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğiyle İş Dünyası Öğrenci Buluşmaları Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu ile Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen İş Dünyası Öğrenci Buluşmaları'nın ikincisi gerçekleştirildi. Programda, öğrencilere mülakat teknikleri, sorular ve iş dünyasının beklentileri hakkında bilgi verildi. Ayrıca termal turizmle ilgili sorular da cevaplandırıldı.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu ile Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle, "İş Dünyası Öğrenci Buluşmaları"nın ikincisi gerçekleştirildi.

İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen programda, otelin yönetim kurulu üyesi Bahadır Yasin Yaman, öğrencilere mülakat teknikleri, mülakatlarda karşılaşacakları sorular ve iş dünyasının yeni mezun gençlerden beklentileri konusunda bilgi verdi.

Yaman, termal turizmle ilgili gelen soruları da cevaplandırdı.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan da geleceğin teminatı gençlere güvendiklerini belirterek, şehrin ve iş dünyasının üniversiteyle olan diyaloglarını her geçen gün artırmayı, iş dünyası buluşmaları programlarını devam ettirmeyi düşündüklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ticaret Ve Sanayi Odası Bozok Üniversitesi Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title