Haberler

Bodrum Yunanistan'a Kaçmaya Çalışan Fetö Şüphelisi 4 Kişi Daha Adliyede

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisi 4 kişi daha adliyedeMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na (Kos) kaçmaya çalışırken sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve FETÖ üyesi iddiasıyla arandıkları belirlenen 17 kişiden 4'ü daha adliyeye sevk edildi.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisi 4 kişi daha adliyede

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na (Kos) kaçmaya çalışırken sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve FETÖ üyesi iddiasıyla arandıkları belirlenen 17 kişiden 4'ü daha adliyeye sevk edildi. Dün (pazartesi ) adliye sevk edilen 4 kişiden ise 2'si tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum'da geçen cuma günü saat 02.00'de, Yunanistan'ın İstanköy Adası'na motoryatla kaçmaya çalışan bir gruba, sahil güvenlik ekipleri müdahale etti. 4'ü Suriyeli olan 13'ü çocuk ve 30'u Türk vatandaşı olmak üzere toplam 34 kişi yakalandı. Yunanistan'a kaçmaya çalışan Türk vatandaşları içinde Ankara ve İzmir'de ikamet eden, emniyet, milli eğitim, asker ve TİB gibi farklı meslek gruplarından olan ayrıca kamudan ihraç edildiği belirtilen FETÖ mensubu 17 kişinin olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 17 kişiden 4'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.S. (Elif Sarı), M.B. (Meryem Bayrak) tutuklanırken, Hayriye B. ve Selma U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DÖRT KADIN ŞÜPHELİ DE BUGÜN ADLİYEDE

Gözaltındaki işlemleri tamamlanan diğer 13 şüpheliden ByLock kullandıkları tespit edilen Nesrin G., Güler T., Pervin D. ve Sultan Ş. de bugün adliyeye sevk edildi. Diğer 9 kişinin işlemleri tamamladıkça adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan İstanköy Bodrum Kos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title