Haberler

Bobi ve Pissi'nin Dostları Susuz Kalmasın!

Güncelleme:

"Suyumu Unutma" projesi, sıcakların artmasıyla birlikte çaresiz kalan sokak hayvanlarına can suyu oluyor.

İpragaz'ın başlattığı "Suyumu Unutma" projesi, sıcakların artmasıyla birlikte çaresiz kalan sokak hayvanlarına can suyu oluyor. İpragaz'ın reklam kahramanları Bobi ve Pissi'nin çağrısıyla duyurulan kampanya kapsamında, herkes sokak hayvanları için İpragaz tüpgaz bayilerine giderek ücretsiz su kabı alabilecek.

Sokakta yaşayan hayvanları sıcak yaz günlerinde çaresiz bırakmamayı ve toplumsal farkındalık yaratmayı hedefleyen İpragaz'ın öncülük ettiği "Suyumu Unutma" projesi, İstanbul, İzmir ve Ankara'da başladı. Sokaklarda yaşayan ve su bulamadığından ciddi sağlık sorunları yaşayan hayvanlar için planlanan proje kapsamında İpragaz, 100 bin adet özel su kabı yaptırdı. Sadece bir kap su ile hayata tutunacak sokak hayvanları için yaptırılan özel su kapları, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki tüm İpragaz tüpgaz bayilerinden ücretsiz olarak temin edilebilecek. Kampanyanın, vatandaşların basit bir kaba su koyması ile tüm kentlerimize yayılması hedefleniyor.

Projenin amacıyla ilgili bilgi veren İpragaz'ın reklam yüzü Bobi, "Projeyi çok beğendim. Ancak bulunduğunuz sokakta yaşayan dostlarımızın susuzluğunu gidermek için her evde bulunabilecek ortasından kesilmiş bir pet şişe ya da yoğurt kabı ile de onlara yardımcı olabilirsiniz. Bu konuda tüm Türkiye'yi duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Sokakta yaşayan hayvanlar için tüm mahalle sakinlerini duyarlı olmaya çağıran İpragaz'ın bir diğer reklam yüzü Pissi ise, "Bu yaz çok daha sıcak geçiyor. Susuzluktan dostlarımızın dili damağı kuruyor. Duyarlı semt sakinlerinin kıyı köşelere bıraktıkları su kapları maalesef yetersiz kalıyor. Aynı semtte yaşıyoruz. Her gün kapınızın önüne koyacağınız bir kap temiz su dostlarımızın hayatta kalmasını sağlıyor" dedi.

Kampanyaya #suyumuunutma başlığıyla Twitter'dan ya da İpragaz Enerji Takımı Facebook sayfasından destek olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul İpragaz İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title