Haberler

Bilim Merkezi Ve Kâğıt Müzesi'nde Yarıyıl Etkinlikleri Başlıyor

Güncelleme:

Sömestr tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar ve aileleri için Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kâğıt Müzesi, etkinlik programlarını açıkladı.

Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kâğıt Müzesi, okulların yarıyıl tatiline(sömestr) girdiği 15 günlük süreçte de faaliyetlerine devam ediyor. Yarıyıl tatili boyunca birçok atölye, eğitim kursları ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Bilim Merkezi ve Kâğıt Müzesi'ndeki etkinlik programları belli oldu.

BİLİM MERKEZİ KIŞ AKADEMİLERİ

Bilim Merkezi eğitim öğretim döneminde yapılan atölye ve etkinliklerle çocuklara bilimi sevdiriyor ve eğlenirken eğitiyor. Yarıyıl tatili döneminde de devam edilecek etkinliklerde Bilim Atölyeleri Kış Akademisi, Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Kış Akademisi ana başlıkları altında birçok farklı atölye ve eğitim programı gerçekleştirilecek.

KAYITLAR 15 OCAK'DA BAŞLIYOR

''Bilim Atölyeleri Kış Akademisi'' programlarına 6-13 yaş aralığındaki çocuklar, ''Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Kış Akademisi'' programlarına ise 7-13 yaş aralığındaki çocuklar katılım sağlayabilecek. Programlara kayıt işlemleri online olarak, 15 Ocak Salı günü 10.00'dan itibaren www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden yapılabilecek.

SEKA KÂĞIT MÜZESİ KIŞ ETKİNLİKLERİ

Kâğıt Müzesi de kış etkinlikleri çerçevesinde; Ahşap, Keçe, Origami ve Makedo gibi birbirinden eğlenceli birçok atölye ile yarıyıl tatilinde hizmet verecek. ''Kâğıt Müzesi Kış Etkinlikleri'' programlarına 4 ile 70 yaş aralığındaki herkes katılım sağlayabilecek. Programlara kayıt işlemleri aynı bilim Merkezin'de olduğu gibi online olarak, 15 Ocak Salı günü 10.15'den itibaren www.sekagitmuzesi.com adresinden yapılabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title