Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman: "Uefa Bizi Şok Etti"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın Disiplin Kurulu'na sevketme kararını değerlendirirken, "Bizi şok etti" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın Disiplin Kurulu'na sevketme kararını değerlendirirken, "Bizi şok etti" dedi.

Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın Trakya'daki derneklerinin temsilcileriyle Tekirdağ'da bir araya geldi. Yelken Kulübü'nde düzenlenen yemeğe Fikret Orman, 2'nci Başkan Ahmet Nur Çebi, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Mustafa Yel ve 8'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük'de katıldı. Fikret Orman, şöyle konuştu:

"UEFA'nın bu kararı bizi de şok etti. Bize öğleden sonra 15.00 gibi bildirdiler. 19 Haziran'a kadar savunmamızı vereceğiz. 21 Haziran'da da duruşması var. Disiplin Kurulu'nun duruşması var, ondan sonra da tahkim var."

ADALI'YA SAHİP ÇIKTI

Seçimli genel kurulda Serdal Adalı'nın kendisine rakip olacağını belirten Fikret Orman, şunları söyledi:

"Geçen sene Beşiktaş, Financial Fair Play ile ilgili gerçeğe aykırı beyanla alakalı bir süreçten geçmişti. Geçen seneye göre biraz tecrübeliyim. Bizzat katılacağım. Kulübümüzün bu işle alakalı olmadığını, izah edeceğiz. Bu süreci en az sıyrıkla atlatmaya çalışacağız. Burada 4 tane madde var. Birincisi 2013-2014 maçlarından men edilme. İkincisi suçlu bulunduğu takdirde maddi ve daha fazla cezalar gündeme gelecek. İki arkadaşlarımızın da ömür boyu men edilmesi gündemde. Hukukçularımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağız. Yerel ve yurt dışından bir hukukçu ile sürece yarından itibaren hazırlanacağız."

"SERDAL İÇİN ŞANSIZLIK"

Sözlerini sürdüren Başkan Orman, "Seçim sürecinden böyle bir şeyle karşılaşmak Serdal Adalı için şanssızlık. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Beşiktaş böyle işlerin içerisinde değildir. Kulübümüz şanlı tarihinde böyle şeylere karşı durmuştur. Şanssız bir dönemde geldi. Yapabileceğim yorum bu kadar" dedi.

"OLUMSUZLUK OLACAĞINA İNANMIYORUM"

UEFA'nın kararının transferleri etkileyip, etkilemeyeceğinin sorulması üzerine Orman, "Maalesef bu seçim sürecinde de hep olumsuzluk üzerine konuşuyoruz. Olumsuzluk üzerine bir bina inşa etmeyelim. Beşiktaş'ta her şey yolunda gidiyor. Yolunda gideceğine inanalım. Olumsuzluk olacağına inanmıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Fikret Orman Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title