Haberler

Beşiktaş, Avusturya Kampına Bu Akşam Yaptığı Antrenman ile Başladı

KULÜP DOKTORU BAŞÖZ."ENERAMO HAKKINDA HER DETAY İNCELENİYOR."

Kavalcı ALMANYA KAMPININ SON GÜNÜDE YAŞANAN SIKINTI NEDENİYLE İKİNCİ ETAP KAMPINA DAHİL OLMADI

PEDRO FRANCO SİYAH BEYAZLI TAKIM İLE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

KULÜP DOKTORU BAŞÖZ: "ENERAMO HAKKINDA HER DETAY İNCELENİYOR. KARARIN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞINI HENÜZ BİLMİYORUM"

"ENERAMO'NUN GEÇEN SENE BU RAHATSIZLIĞI DAHA ALT DÜZEYDE OLDUĞU İÇİN OYNAMASINA ENGEL BİR DURUM OLUŞMAMIŞ"

SİYAH BEYAZLI TAKIM, SEZON ÖNCESİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA YARIN QUEENS PARK RANGERS İLE KARŞILAŞACAK

KARŞILAŞMA, D SMART 77. KANAL SMART SPOR'DAN NAKLEN YAYINLANACAK

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için bugün Avusturya'nın Lienz bölgesine giden Beşiktaş, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Lienz'de bulunan Dolamiten Stadı'nda yapılan antrenmana kamp kadrosunda bulunan 26 futbolcu da katıldı.

KAVALCI ALMANYA KAMPININ SON GÜNÜDE YAŞANAN SIKINTI NEDENİYLE İKİNCİ ETAP KAMPINA DAHİL OLMADI

Siyah Beyazlı takımın 1 Temmuz'dan 12 Temmuz tarihine kadar yaptığı Almanya kampında kafile ile birlikte bulunan Futbol A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Avusturya'ya gelmedi. Kavalcı, Almanya kampının son gününde basın mensuplarının takım uçağına teknik kadronun isteği doğrultusunda alınmaması kararını vermişti. Ancak ikinci başkan Ahmet Nur Çebi basın mensuplarının talebi üzerine bu kararı değiştirmiş ve basın mensupları uçağa alınmıştı. Bu olay sonrası yönetim içinde kriz yaşanmış ve Kavalcı ikinci kampa gitmeme kararı almıştı. Ahmet Kavalcı'nın yerine Avusturya'ya kafile başkanı olarak Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları geldi.

PEDRO FRANCO SİYAH BEYAZLI TAKIM İLE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Teknik direktör Slaven Bilic'in 26 kişilik kadrosunda yeni transfer Pedro Franco da yer aldı. Vize sorunlarını çözen Kolombiyalı oyuncu bugün Siyah Beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıktı. Koşular ve kondisyon çalışmaları ile başlayan antrenman, pas organizasyonları ile devam etti. Siyah Beyazlılar günü yarım sahada yaptıkları çift kale maç ile noktaladı. Çift kale maçta Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Ömer Şişmanoğlu olumlu performansları ile dikkat çektiler. İlk kamp döneminde sağ bek pozisyonunda görev yapmaya başlayan Holosko, bu akşam gerçekleşen antrenman maçında da sağ bek oynadı. Hırvat teknik adamın Holosko'yu sık sık uyarması gözden kaçmadı.

DOKTOR BAŞÖZ: ""ENERAMO HAKKINDA HER DETAY İNCELENİYOR. KARARIN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞINI HENÜZ BİLMİYORUM"

Öte yandan Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı ancak sağlık kontrolleri sırasında kalp atışlarında ritim bozukluğu tespit edilen Michael Eneramo, kafileye dahil edilmedi. Kulüp doktoru İsmail Başöz, konu ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Eneramo'nun, kalp atışlarında tespit edilen ritim bozukluğu nedeniyle kontrolleri devam ediyor. Rahatsızlığı ile ilgili hazırlanan raporlar konusunda uzman bir heyet tarafından inceleniyor. Eneramo'nun geçen sene bu rahatsızlığı daha alt düzeyde olduğu için oynamasına engel bir durum oluşmamış. Ayrıca kalp ritminde bozukluk olan her futbolcu, futbol oynayamaz diye bir şey yok. Bu rahatsızlığın farklı dereceleri vardır. Eneramo hakkında her detay inceleniyor. Kararın ne zaman açıklanacağını henüz bilmiyorum."

Beşiktaş, yarın sabah yerel saatle 10.30'da yapacağı antrenman sonrası Türkiye saati ile 19.00'da İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele D Smart 77. kanal Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kavalcı Pedro Franco Avusturya Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title