Haberler

Belediyeden Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan 75 amatör futbol kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan 75 amatör futbol kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Talat Özkarslı Spor Salonu'nda gerçekleşen program öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyeciliğin verdiği statü gereği bir yandan sosyal ve kültürel belediyecilik, diğer yandan da konut, ulaşım gibi alanlarda çalıştıklarını söyledi.

İnsanların yaşam kalitesinin yükseltilmesi için yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade eden Şahin, bu bağlamda amatör spor kulüplerini de unutmadıklarını belirtti.

Şahin, çocukları fikren, bedenen ve ruhen geleceğe hazırlamak istediklerini dile getirerek "Çocuklarımızın hangi alanda kendini geliştirmesi gerekiyorsa, bizler de o alanlarda onların önünü açmamız gerekiyor. Takım sporlarında basketbol, futbol, bireysel sporlarda karate, tekvando, boks ne gibi yetenekleri varsa onları keşfedip ortaya çıkarmamız lazım. Bu şehirde bulunan 750 bin 18 yaş altı gençlerimizin spor alanlarında ulaşabilecekleri imkanları, fiziki altyapıları oluşturmalıyız. Onlara açık ve kapalı spor alanlarında yeteneklerini geliştirecek imkan ve destekleri sunabilmeliyiz." dedi.

Nurgana Parkı içinde hobi bahçelerinin yanında 250 dönümlük alanda gençler için spor alanları yaptıklarını hatırlatan Şahin, "Tüm bunlar gençlerimizin önünü açmak ve kendilerini geliştirmeleri içindir." diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanı Abdülkadir Gözegir de ise, spora gönül vermiş fedakar insanların kendi bütçelerinden ayırdıkları paralar ile gençlere spor yaptırmaya çalıştıklarını söyledi.

Program sonrası 75 amatör spor kulübü temsilcisine içerisinde 20 eşofman, 20 krampon, 20 forma, 20 şort, 20 tozluk ve 20 tekmelikten oluşan malzeme paketleri dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title