Haberler

Bayram İçin Ülkelerine Giden Suriyeliler'den 34 Bin 690'ı Döndü

KURBAN Bayramı nedeniyle ülkelerine giden 53 bin 798 Suriyeli'den, 34 bin 690'ı Türkiye'ye döndü.

KURBAN Bayramı nedeniyle ülkelerine giden 53 bin 798 Suriyeli'den, 34 bin 690'ı Türkiye'ye döndü.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'nin çeşitli kentlerine yerleşen Suriyelilerin, Kurban Bayramı'nı geçirdikleri ülkelerinden dönüşleri devam ediyor. Türkiye'ye gelmek için Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez İlçesi'nde bulunan Babul Selam Sınır Kapısı'nda uzun kuyruklar oluşturan Suriyeliler'in, eşyaları arandıktan sonra, Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından işlemleri yapılıyor. Otobüslerle Öncüpınar Sınır Kapısı'nın Türkiye tarafına getirilen Suriyeliler, bayram ziyareti kartını teslim edip Türkiye'de yaşadıkları şehirlere gidiyor. Bayram nedeniyle ülkesine geçen 53 bin 798 Suriyeliden 34 bin 690'ının yeniden Türkiye'ye döndüğü belirtildi. Ülkelerine giden Suriyelilerin 15 Ekim tarihine kadar Türkiye'ye dönüşleri devam edecek.

- Kilis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Türkiye Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title