Haberler

Baykal: 'Seçimi Erkene Almışken Nisana Alalım'

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Erken Genel Tartışmaları ile İlgili Olarak 'Almışken Bence Nisana Alalım. Madem Seçimi Öne Almayı Düşünüyorsunuz, Niye Nisana Almıyorsunuz? O Zaman Bu Gerginlikler de Olmaz' Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, erken genel tartışmaları ile ilgili olarak ''Almışken bence Nisana alalım. Madem seçimi öne almayı düşünüyorsunuz, niye Nisana almıyorsunuz? O zaman bu gerginlikler de olmaz'' dedi.

Baykal, Kanal 7 Televizyonunda yayınlanan ''Başkent Kulisi'' programına katılarak soruları yanıtladı.

Genel seçimlerin birkaç ay öne alınmasına ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine Baykal, şöyle konuştu:

''Almışken bence Nisana alalım. Madem seçimi öne almayı düşünüyorsunuz, niye Nisana almıyorsunuz? O zaman bu gerginliklerde olmaz. Bu tartışma iktidarın içinde olduğu tabloyu ortaya koyuyor. 4 Kasımda olması Allah'ın emri değil. Seçime erkene alma arayışının altında ne yatıyor biliyor musunuz? (Her geçen gün biz eriyoruz. Bir ay bir aydır, iki ay iki aydır aman ne olur bir an önce seçimi yapalım ve bu gidişi durduralım.) E niye eriyorsun? Niye 4 yılda yapmadın seçimi? (4 yılda yaparsam o zaman Cumhurbaşkanını seçemem ki...)''

CHP Genel Başkanı Baykal, seçimlerin ardından kaç partili bir parlamento tahmin ettiğinin sorulması üzerine, ''Daha çoğulcu bir parlamento yapısı ortaya çıkar. Öyle gözüküyor. Milletin iradesi bir şey söyleyemem. Çok ilginç şeyler olacak'' dedi. Geçtiğimiz günlerde katıldığı ''Uluslararası Güvenlik Konferansı''nı değerlendiren Baykal, Türkiye'nin hassas bir coğrafyada yer aldığını ve çevresindeki gelişmeleri dikkatle takip etmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title