Haberler

Bayi Dostu GO, Sektörün İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtımının yeni markası, PÜİS 8. Geleneksel Ege Bölgesi Bayi Toplantısı'nın destekçisi oldu.

Türkiye enerji sektörünün "Mavi Dev"i İpragaz'ın akaryakıt dağıtımındaki yeni, güçlü ve saygın markası GO, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Ege Bölgesi Bayi Toplantısı'nın destekçisi oldu. Akaryakıt sektörünün en genç oyuncusu GO, " Türkiye'nin en saygın ve fark yaratan yakıt istasyonu olma" hedefini, ilk kez yer aldığı Petroleum 2013 Fuarı'ndan sonra İzmir PÜİS 8. Geleneksel Bayi Toplantısı'nda da gözler önüne serdi. Birçok özgün yanı ile akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO, geliştirdiği yenilikler ve BADO - Bayi Dostu dağıtım stratejisi ile toplantıya katılan bayilerin de ilgi odağı oldu.

PÜİS'in İzmir'de düzenlediği 8. Geleneksel Ege Bölgesi Bayi Toplantısı'na, akaryakıt dağıtımının yeni, güçlü ve saygın oyuncusu GO damgasını vurdu. 2 yılda bir düzenlenen, akaryakıt sektörünün ve PÜİS bayilerinin sorunlarının geniş bir şekilde ele alındığı toplantıya ilk defa konuk olan GO, yoğun ilgi gördü. Bayi Toplantısı'nda, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay gerçekleştirdiği sunumla akaryakıt dağıtımının en genç markası hakkında bilgi aktarımında bulundu. Özellikle dağıtım sisteminde BADO - Bayi Dostu yaklaşımı geliştirdiklerini ve benimsediklerini vurgulayan Eyüp Aratay, "Bayilerimizle birlikte büyüyeceğiz. İki tarafın da kazandığı bu iş modelimizde, yönetimsel süreçlerde de bayilerin söz hakkı bulunuyor" dedi. " Türkiye'nin en saygın ve fark yaratan istasyonu olmak üzere yola çıktık" diyen Aratay, GO ile kısa sürede Türkiye'nin her yerinde olmak istediklerinin de altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İpragaz Türkiye İzmir Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title