Haberler

Başkan Sokakta

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve ekibi sokakları tek tek gezerek sorunları tespit etti.

Katılımcı bir yönetimi benimseyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, göreve gelişinin her yıl dönümünde düzenlediği "Bir yılın hesabını veriyoruz" ve her mahallede sabah kahvaltılarının peşinden yapılan "Yerinde hizmet", yaz aylarında mahalle meydanlarındaki "Hesap veriyoruz" toplantılarının ardından şimdi de "Başkan sokakta" sloganıyla halkın huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

Göksu, Başkan Yardımcıları ve teknik birim müdürleri ile yaklaşık 150 kişilik grup eşliğinde mahalleleri sokak sokak gezerek halkın şikâyetlerini dinleyip yerinde çözümler üretecek. Ekibi ile birlikte sokakları tek tek gezeceklerini kaydeden Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, temizlikten çevreye, eğitimden sağlığa, elektrikten suya, trafikten imar ve güvenliğe kadar halkın hayata dair tüm talep, şikâyet ve önerilerini dinleyeceklerini belirterek, "Bazı sıkıntılar var ki, o anda hemen orada çözebiliriz. Bunları hemen, bazı çalışmalar gerektirenleri de daha sonra çözmek üzere programlayacağız" dedi.

Esenler Belediyesi'nin yeni uygulaması "Başkan sokakta" çalışmalarının ilki Esenler Üçyüzlü Meydanı'ndan başlıyor. "Yerinde Çözüm" ve "Ortak Akıl" uygulamalarına güzel bir örnek teşkil edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title