Haberler

Başkan Hüseyin Keskin: Siz evde kalın, biz hizmetinizdeyiz

Sultanbeyli Belediyesi, ilçede tek başına yaşayan ve kimsesi olmayan 65 yaş ve üstü vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yemek götürüyor.

Sultanbeyli Belediyesi, ilçede tek başına yaşayan ve kimsesi olmayan 65 yaş ve üstü vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yemek götürüyor. Belediyenin yemekhanesinde pişirilen yemekler hijyen ve sağlık kurallarına uygun şekilde 65 yaş ve üstü komşularına teslim ediliyor.

Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinden dolayı Sultanbeyli Belediyesi de bir dizi çalışma başlattı. Tek başına yaşayan ve yardım edecek kimsesi olmayan ilçe sakinlerinin önce evleri dezenfekte edildi ve ardından gıda, temizlik gibi temel ihtiyaçları karşılandı. Bu tedbirlere ilaveten belediye 65  yaş üstü ilçe sakinlerinin evlerine günde 2 öğün de yemek servis etmeye başladı. Yaklaşık 1 haftadır başlayan uygulama vatandaşları memnun etti.

"EVLERİNİ DE DEZENFEKTE ETTİK"

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, evde tek başına yaşayanlar için günde 2 öğün yemek götürdüklerini ifade etti. Salgına karşı açıklanan kurallara herkesin riayet etmesinin önemine değinen Başkan Keskin, "Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçemizde gereken önlemleri hızla aldık. Siz evde kalın, biz hizmetinizdeyiz. Devletimizin açıkladığı tedbirlerle inşallah bu salgının yayılmasını önleyeceğiz. Diğer taraftan 65 yaş ve üstünde olan tek başına yaşayan yaşlılarımızın evlerini dezenfekte ettik. Her gün evlerine 2 öğün yemek götürüyoruz. Onlardan aldığımız dua işlerimizin bereketi oluyor. İnşallah bugünleri de geride bırakacağız ve daha da güçlü olarak yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Keskin Koronavirüs Sultanbeyli Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title