Haberler

Başbakan Erdoğan, Sanatçı, Şarkıcı ve Sporcularla Özel Görüşme Yaptı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, vizyon belgesini açıkladığı toplantıya katılan sanatçı, şarkıcı ve sporcularla görüşerek Marmaray ve Kanal İstanbul prosiyle ilgili bilgi verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladıktan sonra toplantıya katılan sanatçı, şarkıcı ve sporcularla bir görüşme yaptı.

MARMARAY VE KANAL İSTANBUL'U ANLATTI

Haliç Kongre Merkezi'ndeki görüşmeye Hande Yener, Metin Arolat, Alişan, Ece Erken, Hidayet Türkoğlu, Zerrin Özer, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Tanju Çolak, Mustafa Sandal, Kutsi, Tolgahan Sayışman ve Şafak Sezer'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Başbakan Erdoğan, Marmaray ve Kanal İstanbul projeleriyle ilgili bilgiler verdiği görüldü.

ERDOĞAN'I KEYİFLENDİREN ORAN

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için aldığı yüzde 54,6'lık oran Erdoğan'ı keyiflendirdi. Erdoğan, toplantıya katılan sanatçılara teşekkür etti. Küresel Barış Vizyonu isimli kitabı imzalayarak hediye eden Erdoğan, daha sonra toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Marmaray Haliç Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500

Yorumlar (10)

KILIÇ:

SAYIN BAŞBAKAN VİZYON GÖRMÜYORUZ ANCAK BU ÜLKEDE ÇOK BÜYÜK VURGUN VE VURGUNCULAR GÖRMEKTEYİZ BU VURGUNCULAR AKP DESTEKLİ GALİP ÖZTÜRK .RIZA KUTLU IŞIK VE NİCELERİ BUNLARIN SPK DESTEKLİ OLMASI BORSADA YATIRIMCININ KALMAMSINA SEBEPDİR AYRICA VURGUNCULAR YÜZÜNDEN ŞİRKETLER BİLE BORSADAN ÇIKIYOR VAHİM BİR VURGUN HÜKÜMETİNİZ VAR

12
9
yanıtYanıtla
DOGU-BATI SENTEZ.:

YAVV ADAM NE YAPSIN O SERT VE INATCI KIŞILIGI ZATEN SUREKLI PUANINI YUKSELTIYOR BU MILLETTE O NU BOYLE SEVIYOR..

9
9
yanıtYanıtla
ps...pat:

Dunyada en cok konusan adam... :)) Hayret ediyorum. Psikkoljide bunlarin bir ismi var ama benden duymamis olun. Söylemicem :))

10
5
yanıtYanıtla
Nahre:

Valla ne vizyon ne misyon kaldı, halk seni tanıdı artık..Muhalefetin hala eski militarist zihniyeti geri getirme çabası içinde olması sebebiyle, gidişat onu gösteriyor ki 20 yıl daha bu ülkeyi sizin zihniyet yönetecek. Başka çıkış yolu yok..

6
8
yanıtYanıtla
memur:

ne öğretmene nede polise torba yasada birşey çıkmadı zaten çin füzesi de amerikaya takıldı kısaca oy yok

8
4
yanıtYanıtla
SULTAN ALPARSLAN:

BİZ TÜRKLER , TEMİZ MÜSLÜMANLARIZ. BİD''AT NEDİR BİLMEYİZ .. ONUN İÇİN ALLAH BİZİ AZİZ KILDI !

7
1
yanıtYanıtla
sonmez:

at at recepim at kapular acik galiba 12 yildir atiyorsun zaten yalan atmakta kimse eline su dokemez masallah

5
2
yanıtYanıtla
ŞAHİT:

ŞU T.C VATANDAŞLARINA ACIMAK BİLE MÜMKÜN DEĞİL, K.IRAKTA VARİLİ 30-40 DOLARA ALAN REJİM, 115 DOLARA SATIYOR, 1 USD KAZANDIK DİYORLAR VATANDAŞLARINA. VATANDAŞTA BÜKÜYOR BOYNUNU DEVAM EDİYOR, ACINMAZ YANİ. İNSAN BİRŞEY DER, RESMEN BU KADAR AÇIK PARALARI ÇALINAMAZDI

3
4
yanıtYanıtla
ahmet bilgili:

zerrin hanım senin ne işin var orda.rte ve yandaşları senin mensup olduğun camiayı yok sayıyorlar.sen hala oralardasın çıkar peşinde koşmak sana yakışmaz ait olduğun yere git.dik duruş bize yakışır.

3
2
yanıtYanıtla
şanlı bayrak:

en çok tolgahan beni üzdü gerisi zaten ilgendirmiyor

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title