Haberler

Başbakan Adalet Vaadetti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetin Meclisten Güvenoyu Almasından Sonra Yaptığı Teşekkür Konuşmasında," Herkesin ve Her Kesimin Emniyet ve Güven İçinde Olmasını İstiyoruz. Tarafsızlık,türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Arasında Ayrımcılık Yapmamak, Adaleti Tüm Bölgelerimize ve Bütün İnsanlarımıza Ulaşacak Şekilde Yaygınlaştırmak Şiarımızdır" Dedi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin Meclisten güvenoyu almasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında," Herkesin ve her kesimin emniyet ve güven içinde olmasını istiyoruz. Tarafsızlık,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasında ayrımcılık yapmamak, adaleti tüm bölgelerimize ve bütün insanlarımıza ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak şiarımızdır" dedi

- Başbakan'ı diğer partilerden sadece DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ile bir grup DTP milletvekili kutladı

ANKARA (ANKA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetin Meclisten güvenoyu almasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, bir yandan adalet vaadinde bulunurken, diğer yandan hem parti tabanına hem de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne ayrı ayrı mesajlar verdi.

Başbakan demokrasinin yükselmesini hedeflediklerini belirterek, "Herkesin ve her kesimin emniyet ve güven içinde olmasını istiyoruz. Tarafsızlık,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasında ayrımcılık yapmamak, adaleti tüm bölgelerimize ve bütün insanlarımıza ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak şiarımızdır" dedi.

-MİLLET İLE DEVLET-

Başbakan'ın konuşmasında, kendi tabanına yönelik olarak, "millet ile devlet" vurgusunu yapması dikkat çekti. Başbakan ayrıca "ülkeyi bir bütün olarak kucaklamaktan" ve "aidiyet duygularının güçlendirilmesinden" sözetti .

Başbakan şunları söyledi:

"Özellikle millet ile devlet arasındaki hukuku, adalet ve kalkınma temelinde derinleştirmek için hepimize düşen sorumluluklar olduğu malumdur. Milli menfaatlerimiz konusunda hepimiz biriz ve tek vücuduz. İstiklalini, şerefli bayrağını sonsuza kadar sahiplenecek olan bu aziz milletin biz siyasetçilerden beklediği en önemli şey, ülkemizi bir bütün olarak kucaklamaktır. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması,bütün vatandaşlarımızın aidiyet duygularının güçlenmesi, sosyal dokumuzun sağlamlaşması,merhametin, şefkatin,adalet yaygınlaşmasına bağlıdır. Bu yüksek idealler için Türkiye'ye yapacağınız hizmetlerden dolayı her bir milletvekili arkadaşımı ,bütün parti liderlerini ve gruplarını selamlıyor."

- AHMET TÜRK KUTLADI-

Başbakan'ın konuşmasından sonra bütün AKP milletvekilleri bakanlar kurulu sıralarına giderek, Erdoğan'ı kutladılar.

Meclis Genel Kurulunda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan'ın konuşmasından hemen sonra salondan ayrılırken, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bir süre bekledikten sonra Genel Kuruldan dışarı çıktı.

Buna karşılık DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ile bir grup DTP milletvekili,bir süre AKP'li milletvekillerinin kutlamalarını tamamlamasını bekledikten sonra Başbakan Erdoğan'ın yanına giderek kendisini kutladılar. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title