Haberler

Başbakan 7.500 Kişilik Spor Salonunun Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Samsun Valisi Aksoy, Başbakan'ın telekonferans sistemiyle toplu açılışını yapacağı 7.500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu açılış törenine katıldı.

Vali Hüseyin AKSOY ve beraberinde diğer protokol üyeleriyle birlikte Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın telekonferans sistemiyle toplu açılışını yapacağı Tekkeköy ilçesi 7.500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu açılış törenine katıldı.

Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2013 yılında tamamlanan 3 atletizm pisti, 7 yüzme havuzu, 103 futbol sahası, 63 spor salonu, 12 gençlik merkezi ve 25 diğer spor tesisi ile toplamda 213 spor tesisinin toplu açılışı ile ilgili İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'ndan Samsun'da açılışı yapılacak olan Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'na telekonferansla bağlanan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, hayırlı olması dileklerinde bulunarak 213 spor tesisinin açılışını yaptı.

Tekkeköy 7.500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu'nun açılış kurdelası Vali Hüseyin AKSOY ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılış törenine ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Baro Başkanı Av. Nejat ANIL, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa KARAKURT, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk ŞİMŞEK, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK, Canik Kaymakamı İlhan TURGUT, İlkadım Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, İl Emniyet Müdürü İsmail TÜRKMENLİ, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Aksoy Yaşar Doğu Tekkeköy Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title