Haberler

Balıkesirspor'da Gözler Mahkemede

Süper Lig'de kurtuluş umutlarını iyice azaltan Balıkesirspor'da Tuna Aktürk'ün yeniden başkan seçildiği son kongrenin iptali için açılan davada sona yaklaşıldığı bildirildi.

Süper Lig'de kurtuluş umutlarını iyice azaltan Balıkesirspor'da Tuna Aktürk'ün yeniden başkan seçildiği son kongrenin iptali için açılan davada sona yaklaşıldığı bildirildi.

Kulübün geleceğini yakından ilgilendiren davaya Balıkesir 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam edilirken duruşma mahkeme heyetinin bilirkişi raporuyla ilgili son incelemeyi yapıp, karara varması için 16 Nisan Perşembe gününe ertelendi. Haftaya yapılacak duruşmada kongre ile ilgili kararın çıkmasının beklendiği belirtildi.

Mahkemenin kongreyi iptal etmesi halinde, kararın kesinleşmesi için Yargıtay'ın onayı gerektiği, bu süre içinde yönetimin görev başında olacağı bildirildi. Davacı vekillerinin isteği doğrultusunda mahkemenin kongreyi iptal edip, kayyum ataması halinde ise kayyum heyeti kulübü bir ay içinde kongreye götürecek. Bilirkişi raporunda kongreye oy kullanma hakkı olan üyelerden başka kimselerin de katıldığı, bu nedenle kongrede dernek iradesinin oluşmadığı vurgulandı.

KONGREDE NE OLMUŞTU

Balıkesirspor'un 15 Mayıs'ta yapılan olağan kongresinde Tuna Aktürk ile Feyyaz Çiftçi'nin listelerinin yarışırken, Çiftçi ve ekibi seçimlere geçilmeden önce genel kurulda usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle salonu terketti. Kalan üyelerin oylarıyla Tuna Aktürk ve ekibi yeniden seçildi. Ardından Çiftçi'nin ekibinde yer alan avukat Ömer Marmaralı, kongrenin iptali ve kulübe kayyum atanması için dava açtı. Marmaralı dilekçesinde, genel kurulda çağrı usulüne uyulmadığını, üyelere usulüne uygun kimlik tespiti yapılmadığını, tüzük gereğince 31 Aralık 2013 tarihine kadar derneğe üye olanların genel kurula giriş ve oy hakkı varken, bu tarihten sonra üye olanlara oy kullandırıldığını iddia etti. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title