Haberler

Bakan Kasapoğlu, 'Dünya Ralli Şampiyonası' İçin Marmaris'te

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'WRC Dünya Ralli Şampiyonası' organizasyonu için Marmaris'e geldi.

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'WRC Dünya Ralli Şampiyonası' organizasyonu için Marmaris'e geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu AK Parti Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Bilal Sarıöz, Kaymakam Celalettin Yüksel ve partililer karşıladı. Bakan Kasapoğlu, partililer ile Muğla il ve Marmaris ilçe protokolüyle birlikte Asparan mevkisindeki restoranda kahve içti. AK Parti İlçe Başkanı Ülgen, Bakan Kasapoğlu'na Marmaris hakkında bilgiler verdi. Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, Asparan mevkisinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı ile görüştükten sonra Marmaris ilçe merkezine hareket etti.

Ziyaretle ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ülgen, şunları kaydetti:

"WRC Rally Türkiye Marmaris organizasyonu için Marmaris'e gelen Gençlik ve Spor Bakanımızdan yatırım sözlerini aldık. Marmaris'in dünya çapında hak ettiği değeri gören bir ilçe olması için biz bize düşen her şeyi yapacağız. Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmüştük. Bugün ise Gençlik ve Spor Bakanımızla görüştük. Sözlerimizi aldık. Biz birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Marmaris için çalışıyoruz."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarışların son günü olan 16 Eylül'de, ödül töreni için Marmaris'te bulunacağı belirtildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title