Haberler

Bakan Ala'dan Ümraniye'deki Saldırıyla İlgili Açıklama

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Yaralı olarak yakalanan karı, koca teröristlerin Suriye'deki gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ümraniye'deki saldırıda yaralanan 3 polisten 1'inin taburcu olduğunu, diğer iki polisin ise hafif yaralı olduklarını belirterek, "Yaralı olarak yakalanan karı, koca teröristlerin Suriye'deki gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarında bulunmak üzere Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, kara yoluyla Oltu ilçesine geçti. Kaleboğaz Köyü girişinde çok sayıda araç konvoyuyla karşılanan Bakan Ala, kendisini bekleyenleri selamladı. Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ile çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Ala, daha sonra konvoy eşliğinde ilçe merkezine hareket etti. Bir lokantada cağ kebabı yiyerek öğle namazını Aslanpaşa Camii'nde kılan Bakan Ala, gazetecilerin "Ümraniye'deki saldırı" olayıyla ilgili sorusuna yönelik açıklama yaptı.

"YARALI POLİSLERİMİZİN DURUMLARI GAYET İYİ"

Bakan Ala, "İstihbarat birimlerimizin bilgisi dahilinde belirlenen yerlere yönelik operasyon yapıldı. Çıkan çatışmada yaralanan 3 polisimizin durumları gayet iyi. 1 polis taburcu oldu. Diğerleri de hafif yaralı. Yaralı olarak ele geçirilen eş teröristlerin Suriye'deki terörist gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz. Soruşturmamız devam ediyor" dedi.

Bakan Ala, daha sonra Oltu ilçe merkezinde düzenlenen miting programına katılarak Oltululara hitap etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

efkan ala ümraniye Suriye oltu

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });