Haberler

Bağlar Belediyesi Deprem Sonrası Temizlik Yaptı

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ağır hasar gören binanın çevresindeki çöp ve atıkları temizledi. Vatandaşların talebi üzerine harekete geçen ekipler, Girne Caddesi'ndeki alanda temizlik çalışması yaptı.

Bağlar Belediyesi ekipleri, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ağır hasar gören binanın çevresindeki çöp ve atıkları temizledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların talebi üzerine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Ekipler, Girne Caddesindeki ağır hasarlı binanın çevresinde bulunan çöp ve atıkları temizledi.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın talebi üzerine şikayet konusu olan alan belediye ekiplerimiz tarafından temizlenmiş, atık ve çöp yığınları kaldırılmıştır. Bütün vatandaşlarımızdan çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve belediyemizle iletişime geçerek taleplerini iletmelerini rica ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Deprem Bağlar Deprem Çevre Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title