Haberler

Bağcılarlılar Sporu Sevdi

Güncelleme:

Sosyal ve kültürel projelerin hız kesmeden hizmete sunulduğu Bağcılar'da ilçe sakinleri spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislere akın eden ilçe sakinleri, değişik branşlarda spor yaparlarken, ev hanımları da sabah yürüyüşü ve spor aktivitelerine oldukça ilgi gösteriyorlar.

FİFA standartlarında bir tesis olarak dikkat çeken Mahmutbey Stadı'nda voleybol, basketbol, tenis gibi değişik branşlarda sportif faaliyetler gerçekleştiriliyor. Ayrıca koşu parkurunda da sabah ve akşam olmak üzere koşu ve gezi sporları yapılıyor. Tesislerden Kemerburgaz Üniversitesi ile diğer okulların öğrencileri de yararlanıyor. Mahalle sakinleri, çok amaçlı hizmet etmek amacıyla açılan Mahmutbey Kültür Merkezi ve Bilgi Evi'ndeki spor salonundan da faydalanıyor. İlçede yine Nostalji Bahçeleri ve Mahalle Konakları'ndaki spor alanları da spor yapmak isteyenlere hizmet veriyor. Bunun yanı sıra Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, Kemalpaşa Spor Salonu ile Gençlik Merkezi de değişik spor dallarındaki aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

"YENİ SPOR TESİSLERİNİ HİZMETE SUNACAĞIZ"

Sağlıklı yaşam için sporun önemini çok iyi bildiklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerinin görüş, düşünce ve temennilerini alarak yeni tesisleri hizmete sunduklarını belirtti. Çağırıcı "Spora çok önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en güzel yolu spora teşvik etmektir. Hizmete sunduğumuz yedi adet yüzme havuzumuz ile bu yaz Bağcılar'lı hemşehrilerimiz yüzmeye doyacak. Yeni spor tesislerini hizmete sunuyoruz. Bu kapsamda Bağcılar Spor Kompleksi ile Göztepe Spor Kompleksi'ni inşa edeceğiz. Çocuklarımızın bolca spor yapmaları ve vakitlerini daha iyi geçirmeleri için okul bahçelerine kapalı spor salonları yapıyoruz. İlçemiz artık yeni spor tesisleriyle anılıyor." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Mahmutbey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title