Haberler

Aytaç Baran'ın Eşi Dördüncü Çocuğunu Dünyaya Getirdi

Geçtiğimiz haziran ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İHYA-DER Başkanı Aytaç Baran’ın eşi Gülşen Baran dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi.

Geçtiğimiz haziran ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İHYA-DER Başkanı Aytaç Baran'ın eşi Gülşen Baran dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Doğan bebeğe Aytaç Yasin Baran ismi verildi.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik mahallesindeki evinin sokağında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İHYA-DER Başkanı Aytaç Baran'ın eşi Gülşen Baran, dün akşam saatlerinde Diyarbakır'daki özel bir hastanede 4'üncü çocuğunu dünyaya getirdi. Çocuğuna 6-8 Ekim Kobani olaylarında öldürülen Yasin Börü ve eşi Aytaç'ın adını veren Gülşen Baran, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

"ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİYEN HERKESİN GÖZÜ DOLUYOR"

Baran, daha önceki üç doğumunda kendisiyle eşinin ilgilendiğini bu doğumda Aytaç Baran'ın yokluğunu fazlasıyla hissettiğini belirtti. Eşinin arkadaşlarının ve sevenlerinin kendisini hastanede ziyaret ettiğini ve her gelenin bebek için "Allah analı babalı büyütsün" dediğini anlatan Baran, bu cümleyi kuran herkesin gözlerinin dolduğunu kaydetti. Eşinin faillerinin henüz bulunmadığını ve bu durumun da kendilerini yaraladığını vurgulayan Baran, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve HDP Başkanı Selahattin Demirtaş duysun ki, eşimin failleri bulunmadan kimseye hakkımı helal etmiyorum. Çocuklarım daha çok küçük, eşim daha çok gençti. Bende bu yaşımda çocuklarıma hem anne hem baba olarak eşimin yerini doldurmaya çalışmak zorunda kaldım. Sağ olsun eşimin arkadaşları, sevenleri, ailesi benim ailem bizi hiç yalnız bırakmıyor ama Aytaç Baran bambaşkaydı" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

title