Haberler

Aynı Okulda Dededen Toruna Eğitim

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Okulun dış görünümü-Dıştan detaylar-Öğretmenin çocuklara harf öğretmesi-Detaylar-Çocuklarla sınıf içinde oynanan oyunlar-Öğretmen Göksu Bayar röportajı Aynı okulda dededen toruna eğitim- Bitlis'in Ovakışla köyüne atanan Göksü Bayar, 70 yıl önce dedesinin öğretmenlik yaptığı ilkokulda çocukları geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyor- Sınıf öğretmeni Bayar: "Dedem 1945 yılında Ovakışla İlkokulunun ilk öğretmeni olarak atanmış.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Okulun dış görünümü-Dıştan detaylar-Öğretmenin çocuklara harf öğretmesi-Detaylar-Çocuklarla sınıf içinde oynanan oyunlar-Öğretmen Göksu Bayar röportajı Aynı okulda dededen toruna eğitim- Bitlis'in Ovakışla köyüne atanan Göksü Bayar, 70 yıl önce dedesinin öğretmenlik yaptığı ilkokulda çocukları geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyor- Sınıf öğretmeni Bayar: "Dedem 1945 yılında Ovakışla İlkokulunun ilk öğretmeni olarak atanmış. Dedem burayı ve bu okulu bize sürekli anlatırdı. O yüzden bu okulu tercih ettim" OKTAY BAYAR - Bitlis'in Ovakışla köyüne atanan Göksü Bayar, 70 yıl önce dedesinin öğretmenlik yaptığı ilkokulda çocukları geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyor.Mesleğinin başında dedesinin ilk görev yerinde çalışmayı tercih eden Bayar, köy okulunda öğrencilere eğitim veriyor.Bayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tercihinde en önemli sebebin dedesinin bu okulda öğretmenlik yapması olduğunu söyledi.Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun olduğunu anlatan Bayar, şöyle konuştu: "Ahlat'ın Ovakışla beldesindeki Ovakışla İlkokuluna atandım. Tercihimi yaparken, özellikle Ovakışla İlkokulunu istedim. Bu okulu seçmemdeki en büyük etken, dedem rahmetli Hüseyin Deveci oldu. Dedem 1945 yılında Ovakışla İlkokulunun ilk öğretmeni olarak atanmış. Onun için burayı tercih ettim. Dedem burayı ve bu okulu bize sürekli anlatırdı. Zaten öğretmenliğe olan ilgim dedemle başladı. Dedemin bu yöndeki özendirmeleri öğretmenliği tercih etmeme neden oldu." - Dedesinin öğretmenlik yaptığı yerde görev yapmak istediİyi puan almasına rağmen, dedesinin öğretmenlik yaptığı yerde görev yapmak istediğini vurgulayan Bayar, bu okulda görev yaptığı çin mutlu olduğunu ifade etti."Dedemin başlattığı işe ben devam ediyorum" diyen Bayar, "22 öğrencim var. Kız öğrenciler ağırlıkta. Aileler rahatlıkla kızları okula gönderiyor. Bu çok güzel. Öğrencilerimden öğretmen olmak isteyen çok var. Aslında ilk yılım olduğu için biraz zorlanıyorum. Çocuklar da okula alışmaya çalışıyor" diye konuştu. Topluma yararlı bireyler yetiştirmek istediğini anlatan Bayar, her öğrenciyi alanında iyi yetişmek istediğini ve bunun için gayret gösterdiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ovakışla Bitlis Göksu Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title