Haberler

Aydın'da Yüklü Miktarda Uyuşturucu Madde Yakalandı

Güncelleme:

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi ve zanlılar tutuklandı.

Aydın'a yüklü miktarda uyuşturucu madde sokmak isterken Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda yaklaşık 7 kio uyuşturucu madde ile yakalanan zanlılar çıkarıldığı Germencik Adliyesi'nde tutuklanarak E Tip cezaevine gönderildi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sabah karşı düzenlenen operasyonda il genelinde 2023 yılının en fazla miktardaki uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Narkotik köpeklerinin da katıldığı operasyonda bir öncü diğeri taşıyıcı iki araçta yapılan aramada İstanbul plakalı bir binek aracın bagajında poşetlenmiş vaziyette 7 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle birlikte gözaltına alınan V.S., İ.A., E.G. ve Ü.D. isimli zanlılar çıkarıldıkları Germencik Adliyesi'nde tutuklanarak Aydın E Tip Cezaevi'ne gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Narkotik Aydın Tutuklama Cezaevi Gözaltı Operasyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title