Haberler

Fethiye'de Kocası Tarafından Öldürülen Kadın Defnedildi

Güncelleme:

Fethiye'de tartıştığı eşi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen kadın ile kucağındaki 7 aylık bebeği toprağa verildi.

Fethiye'de tartıştığı eşi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen kadın ile kucağındaki 7 aylık bebeği toprağa verildi.

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan cenazeleri ailelerine teslim edilen Birgül Ergen ve 7 aylık kızı Elif Beyza, Seydikemer ilçesine bağlı Çatak köyündeki mezarlığa getirildi. Cenaze namazı için mezarlık yakınındaki ormanlık alana getirilen anne Ergen'in tabutu kalasların üzerine konulurken, bebeğin battaniyeye sarılı cenazesi ise annesinin ayak ucunu konuldu.

Anne ve kızının cenazeleri, Kıncılar köyü Kur'an Kursu hocası İsa Kaya'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törende Ergen'in babası Sadık Kartal'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

- Olayın geçmişi

Fethiye'de dün Bayram Ergen ile eşi arasında tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda Bayram Ergen, eşi Birgül ve 7 aylık kızı Elif Beyza'yı av tüfeği ile ateş ederek öldürmüştü. Ergen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Seydikemer Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title