Haberler

Av. Mehmet Gökdağ'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Güncelleme:

Çanakkale Zaferi'ni kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Bugün Türk'ün Ulusal Savaş tarihine altın harflerle yazılan "ÇANAKKALE ZAFERİ"nin 98. Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Çanakkale Zaferi, bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin tamamen değiştiği, olayların akışı ve üzerinde oynandığı Türk Milletinin belirleyici ve aktif bir rol oynadığı ve de Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu yüce Türk Milletinin Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde kahramanlık ve fedakarlıklarının doruk noktasına ulaştığı, azmin mücadelesi olmuştur.

Bu anlamlı zafer gününde kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz şehitlerimizin temiz kanlarıyla suladıkları vatan toprakları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Türk Gençliği ve tüm Türk Ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir.

Bu duygularla bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden; başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bu mücadeleye katılan Büyük Türk Ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyle destekleyen aziz Türk milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü olarak rahmet ve şükranlar anıyor, ruhlarınız şad olsun diyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Zaferi Mehmet Gökdağ Güncel Haberler

title