Haberler

Antalya, Güreşte 2015'e İddialı Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bünyesinde birçok şampiyon genç güreşçiyi barındıran Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, 2015 güreş sezonuna iyi bir giriş yapmak için antrenmanlarına aralıksız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2004 yılında kurduğu Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, meyvelerini veriyor. Tüm spor branşlarında altyapıya verdiği önemle bilinen Türel'in 10 yıl önce takıma kazandırdığı minik güreşçiler, artık minderde ve yağlı güreşlerde rakip tanımıyor. Bünyesinde birçok şampiyon genç güreşçiyi barındıran Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, 2015 güreş sezonuna iyi bir giriş yapmak için antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Güçlü bir motivasyonla hazırlanan güreşçiler, minderde ve er meydanında fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

Şampiyon güreşçiler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, güreş denilince akla Antalya geleceğini belirterek, şunları söyledi: "2004 yılında Başkanımız Menderes Türel'in kurduğu takım şu an 10 yaşında. O dönemde güreşe başlayan çocuklarımız, şimdi genç sporcular olarak minderin tozunu attırıyor. Dünyada, Avrupa'da ve olimpiyatlarda derece alıyorlar. Seçimlerin ardından Başkanımızın talimatıyla 'Nerede kalmıştık' diyerek güreş takımımızı tekrar bir araya getirdik. Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz yuvasına geri döndü. Gençler Dünya 2'incisi ve Avrupa 3'üncüsü Yusuf Can Zeybek, Gençler Avrupa 3'üncüsü Nazmi Şahin ve Orhan Altın, Yıldızlar Avrupa 3'üncüsü Cihan Urhan, Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları 2'ncisi Tuğba Kılıç ve Uluslararası Cumhuriyet Kupası Gençler Güreş Turnuvası 2'ncisi Cengiz Han Şimşek ve Hakkı Aygün güreşçilerimiz arasında. Toplam 62 güreşçimizle sezona çok iyi hazırlanıyoruz."

Altın Kemeri Antalya'ya getireceğiz

Başkan Menderes Türel'in güreş sporuna ve takıma büyük destek verdiğini belirten Karaboğa, "2015 yılında hem minderde hem Kırkpınar'da hem de uluslararası turnuvalarda Antalya halkına güreşin her kulvarında şampiyon olarak birincilikler armağan edeceğiz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah 2015 yılında Altın Kemeri Antalya'ya getireceğiz" diye konuştu. Bir yandan da geleceğin güreşçilerini yetiştirmek isteyen Mustafa Karaboğa, Ali gürbüz ve Hasan Gündoğdu yetenek avına çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Menderes Türel Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title