Haberler

Ankara Otoyolu'nda TIR Kaza Yaptı, Yol Trafiğe Kapatıldı

Güncelleme:

Ankara Otoyolu'nda meydana gelen kaza sonucu yan yatan bir TIR'da bulunan tonlarca tahıl yola döküldü. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

POZANTI- Ankara Otoyolu'nda bariyerlere çarptıktan sonra yan yatan TIR'da yüklü tonlarca tahıl, yola döküldü. Bir süre trafiğe kapatılan ve uzun araç kuyruğunun oluştuğu yol, temizlik çalışmasının ardından açıldı.

Kaza, sabah saatlerinde Pozantı-Ankara Otoyolu'nun Adana istikametindeki Gülek mevkisinde meydana geldi. Tahıl yüklü TIR, ismi açıklanmayan sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra yan yattı. TIR şoförünün hafif yaralandığı kazada tonlarca tahıl yola döküldü. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. TIR şoförü ayakta tedavi edildi. Bir süre ulaşıma kapanan trafik nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. TIR'ın kaldırılıp, tahılların temizlenmesiyle trafik yeniden açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnceleme Ankara Ulaşım Trafik Kazaları Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title