Haberler

Anamur'da Pompalı Cinayet

Güncelleme:

Anamur'da, motosikletli bir kişi tarafından pompalı av tüfeğiyle vurulan 2 gençten biri kurtarılamayarak, hastanede hayatını kaybetti.

Mersin'in Anamur ilçesinde, motosikletli bir kişi tarafından pompalı av tüfeğiyle vurulan 2 gençten biri kurtarılamayarak, hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, adliye karşısında motosikletli bir kişi, Barış Yalancı (19) ve Ali Güler'i (16) pompalı tüfekle vurarak kaçtı. Ayağından yaralanan Ali Güler ile yüzünden yaralanan Barış Yalancı, ambulans ile Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüzünden ağır yaralı olan Barış Yalancı, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde av tüfeğini bırakıp kaçan saldırgan Özgür B. ise, kısa takip sonucu Sarıdana köyünde jandarma ekiplerince yakalandı.

Olayla ilgili Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Güler Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title