Haberler

Altındağ Belediyesinden 60 yaş üstü vatandaşlara alışveriş desteği

Güncelleme:

Altındağ Belediyesinden 60 yaş üstü vatandaşlara alışveriş desteğiALTINDAĞ Belediyesi ekipleri, koronavirüs salgınına karşı alının tedbirler kapsamında, 60 yaş ve üstü vatandaşların alışverişlerini yapıp, evlerine teslim etmeye devam ediyor.

Altındağ Belediyesinden 60 yaş üstü vatandaşlara alışveriş desteği

ALTINDAĞ Belediyesi ekipleri, koronavirüs salgınına karşı alının tedbirler kapsamında, 60 yaş ve üstü vatandaşların alışverişlerini yapıp, evlerine teslim etmeye devam ediyor.

Altındağ Belediyesi, 60 yaş ve üzeri vatandaşların market, pazar ve eczane alışverişlerini karşılamaya devam ediyor. Belediye tarafından oluşturulan özel ekip, her gün yüzlerce adrese gidip yaşlılara yardım ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi'nde oturan Işık Tasalı, alışverişini yapan ekiplere teşekkür ederek, "Sizleri sık sık rahatsız etmem" dedi.

Koronavirüs salgınıyla birlikte 60 yaş ve üzeri vatandaşların daima yanlarında olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Kurduğumuz özel ekiple büyüklerimizin yanındayız. '444 39 19' numaralı Altın Masa Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirler. Bir telefon etmeleri bizim için yeterli. İnşallah bugünleri hep birlikte üstesinden geleceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR ANKARA, (DHA)-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altındağ Belediyesi Koronavirüs Altındağ Haberler

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

Bakmadan Geçme

22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Adanaspor satılıyor mu? Adanaspor nereye satılacak? 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda? 22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title