Haberler

Aksaray'da Husumet Cinayeti: Bir Kişi Öldü, Bir Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Aksaray'da tüfekle husumetlisi olan bir kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı. Şüpheli, ifadesinde alacağı olan parayı vermediği için cinayeti işlediğini itiraf etti.

AKSARAY'da tüfekle husumetlisi Kaan Karacaoğlu'nu (41) tüfekle vurup öldüren, Onur Kandemir'i (38) de yaralayan Abdullah Doğan (28), saklandığı evde yakalandı. İfadesinde Karacaoğlu'nu alacağı olan parayı vermediği için öldürdüğünü itiraf eden Doğan, tutuklandı.Olay, 2 Aralık saat 20.30 sıralarında Fatih Mahallesi 4184 Sokak'ta meydana geldi. Abdullah Doğan ile sokakta karşılaştığı husumetlisi Kaan Karacaoğlu ve Onur Kandemir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdullah Doğan, aracından aldığı tüfekle Kaan Karacaoğlu'nu karnından, Onur Kandemir'i de sol kolundan yaraladı. Karacaoğlu ve Kandemir kanlar içinde yere yığılırken, Abdullah Doğan ise kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kaan Karacaoğlu, kurtarılamadı. Kolundan ameliyat olan Onur Kandemir ise tedavisinin ardından taburcu oldu. Polis, kaçan Abdullah Doğan'ı Helvadere beldesinde saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınan Doğan ifadesinde, Kaan Karacaoğlu'nu alacağı olan parayı vermediği için öldürdüğünü söyledi. Doğan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Güvenlik Adliye Cinayet Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title